<body>

That Musician


Weilin-Christ.
D.O.B
School : Boon Lay Garden
.
Email : christabelle-weilin@live.com
Friendster : Click Here


Cravings


NEW HandPhone
NEW Shoes And Baggs
NEW Clotheses
NEW Tables
NEW Fwends on P6
NEW Computer
NEW Hair Style
NEW Pencil Case
Get MUCH MONEY
Have Much Fun In Thailand
Take Much PHOTOS In Thailand With My Cousins
Go Out With Fwens
Have Much Gans In School
Hate SPAMMERS Hate BETRAYERS
Tagboard


Cbox Recommended . >
Dar-Links


Tag Me To Be Link
♫ Click On It ♫
Memories


May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008

Juke-Box


♫ 0 Songs Currently Playing ♫

Imeem Recommended
Credits


Designer: vivianlove123
Base Code: Agnes
Image: LaraJo
Image Host: Tinypic & Glitter-Graphics


Saturday, November 22, 2008

My Piece Of Music♫

QUIZ

This is Jamie asked me to do de ! =P

01: Do you have secrets ?
Ans: Yes ..

02: Would you fall in love with a younger than you ?
Ans: No of cause .. i'm not a les..

03: Do you enjoy going to school ?
Ans: Sometimes ..

04: Wad would you do with a billions dollors ?
Ans: i will gib some to my parents and to buy the things i like =P

05: Will you fall in lurve with ur best friend ?
Ans: No ..

06: Which is more blessed , loving someone or being love by someone ?
Ans: i think is both XD

07: List out any of ur favourite place for shopping ?
Ans: hmm ..Bugis , City Plaza , Paya lebar , Jurong point , Boon lay , IMM and a litter more !!

08: Who is ur favourite singer ?
Ans: RuiEn , Derrick , Lollipop , Hei se hui mei mei , S.H.E ans Feirenhai !!

09: Is there anything that has made you extremely happy ?
Ans: No .

10: Wad makes you angry ?
Ans: My last time best friend bluf me and do a very very BAD thing to me ! HATE HER .

11: How would you see urself in 10 yrs time ?
Ans: Get married and have child .

12: Who is currently the most important people to you ?
Ans: My Families , some of my GANS n FRIENDS ..

13: Wad are the most important thing in ur life ?
Ans: My BF care abt me and love me very deeply ..My EXAMS marked getting higher and
higher ..To earn much money to take care of my parents went they r old ..

14: Single or Attached ?
Ans: Single =X

15: Wad are ur favourite colours ?
Ans: Blue , Pink , Red , White , Black , Purple and Brown ..

16: Would you give it all relationship ?
Ans: Some onli ..

17: If you fall in love with two people simultaneously who would you pick ?
Ans: I will choose the boy who took care of me went i nid help and love me he most ..

18: Would you forgive or forget no matter how horrible a thing someone has done ?
Ans: If it is forget this answer is NO !! If it is forgive then must depend how horrible is it !!

19: Wad do you really want now ?
Ans: A New HANDPHONE , a NEW SCHOOL BAG , a NEW SCHOOL SHOES , A HAPPINESS =P

20: Five people i've tagged ..
1.C.JiaHui
2.JoieWu=GAN-MUMMY
3.Hazel-RW
4.XiaoHui
5.Hebe-REBECCA

I think i tmr then post agn !!
I now nid to go and STUDY liao !!
Or not uh went my father come bck he SCOLD me ..
Buaiss Buaiss !! ( ^ (00) ^ )



skull love you

12:18 AM



.="http://www.youtube.com/v/dxUzjxBOTmI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">